Alu zunanja vrata

 

Se odločate za zamenjavo zunanjih vrat? Želite imeti moderna, odporna vrata z odlično protivlomno zaščito? Potem se odločite za alu zunanja vrata. Alu zunanja vrata so izdelana iz kvalitetnih aluminijastih profilov. Modern dizajn omogoča da vrata dobro izgledajo z vsemi oblikami in dizajni hiš ali poslovnih objektov. Vrata odlikuje visok koeficient toplotne izolativnosti, zato alu zunanja vrata varčujejo s toplotno energijo. Dobra toplotna izolativnost je dosežena z uporabo profilov s toplotnim mostom, ki preprečujejo prehod toplote. Uporaba teh sodobnih profilov je nujna, če želimo doseči določeno stopnjo toplotne izolativnosti, saj vemo da aluminij sam po sebi ni najboljši toplotni izolator. Večja kot je debelina aluminijastih profilov vrat in s tem debelina izolativnega polnila, bolj toplotno učinkovita so zunanja aluminijasta vrata.

 

Alu zunanja vrata omogočajo tudi visoko protivlomno zaščito, saj so vratni profili iz aluminija, veliko močnejši kot so plastični ali leseni, zato je tudi sama trdnost in stabilnost vrat večja. Poleg tega pa so vrata opremljena z najnovejšimi tehnološko dovršenimi ključavnicami, ki imajo večkratno zaklepanje. Po naročilu pa vam lahko proizvajalci vgradijo tudi različno dodatno opremo, ki bo vaša zunanja vrata naredila še bolj zaščitena proti vlamljanju. Dodatna oprema ki se najpogosteje vgrajuje v alu zunanja vrata je čitalec prstnih odtisov, čitalec kartic, kodni ključ in daljinski upravljalnik.

 

Ali ste vedeli?


 
Vhodna vrata so eden od prvih gradnikov hiše, katere prve opazi vsak obiskovalec vaše hiše. Ta element, je prvi, s pomočjo katerega si obiskovalec ustvari osebno mnenje o vas. Zato je pomembno da imate taka vhodna vrata, ki bodo o vas vzpostavile tako mnenje pri obiskovalcih, kot si ga želite vi.