Vhodna in garažna vrata

Vhodna in garažna vrataHanus je skupina, ki je član proizvajalca iz Avstrije. Poleg pvc produktov skupina Hanus skrbi tudi za ponudbo oken in stavbnega pohištva v alu, les in pa alu in les izvedbi. Če vas torej zanimajo vhodna ali pa garažna vrata, vam priporočam, da si tudi vi ogledate spletno stran podjetja Super Okno.

Skupina Hanus vam nudi višjo kvaliteto vhodnih in garažnih vrat po konkurenčnih cenah ter tudi individualno svetovanje in servis po vaših željah. Rok za izdelavo in dostavo vhodnih ali pa garažnih vrat traja nekje od dva do šest tednov, nudijo pa tudi brezplačno dostavo po celotni Sloveniji za nakupe v vrednosti nad 500€. Skupino Hanus odlikuje še več prednosti, vsekakor pa se vam splača pogledati ponudbo vhodnih in garažnih vrat še danes.

V okviru garažnih vrat lahko izbirate med sekcijskimi dvižnimi vrati, rolo garažnimi vrati, dvokrilnimi garažnimi vrati, sekcijskimi drsnimi vrati, vrati v vratih in pa stranskimi prehodnimi vrati. Kar se tiče vhodnih vrat pa lahko kupite enokrilna ali pa dvokrilna vrata. Vse vrste vrat se seveda med seboj razlikujejo glede na svoje značilnosti, pri nakupu kakršnihkoli vrat pa lahko brez skrbi za nasvet povprašate tudi strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali do nakupa najboljših vrat za vaše potrebe in želje. Torej ne odlašajte več in si tudi vi čim prej zagotovite kvalitetna ter ugodna bodisi garažna bodisi vhodna vrata ter zaživite še bolj kvalitetno življenje!